Sări la conținut

Brăţări Samballa

DSC_5297.JPG

DSC_5668.JPG


Pentru o alegere potrivită a Brătărilor Samballa este necesar sa ştiţi:

ROSU - culoarea sangelui si a dragostei – a fortei vietii ce ne curge prin vene. Este o culoare asociata cu energie, forta, putere, pasiune si dorinta. Datorita acestor intelesuri este culoarea cea mai puternica in lupta importiva deochiului si a energiilor negative. Este culoarea kabbalah!

ALBASTRU - culoare linistitoare. Este in mod traditional asociata cu o Karma buna, energii pozitive, fidelitate si protectie importiva deochiului. Are un efect direct asupra sistemului nervos autonom, inspirand calm, relaxare, control mental, claritate, creativitate, speranta, protectie, incredere. De asemenea, albastrul scade presiunea sangelui, iar o nuanta intensa de albastru ajuta la reglarea somnului.

BLEU – culoarea cerului – simbolizand claritate si adevar. Ofera protectie directa importiva deochiului si a energiilor negative.

ROZ - culoarea dragostei universale, a prieteniei si a afectiunii. O culoare care trezeste inima si aduce liniste interioara. Este o culoare care il face pe cel care o poarta să iubeasaă lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodata cea mai romantica si afectiva culoare. Totodata, rozul este si culoarea sexualitatii. Este dealtfel si simbolul unei iubiri in tacere. El are rolul de a calma si de a imbuna sentimentele. GALBEN - culoarea Soarelui – principala sursa de energie a tuturor vietuitoarelor. Simbolizeaza energie, sanatate, vindecare si forta. Se stie ca aceasta culoare stimuleaza si intretine starea de vigilenta, sporeste capacitatea de mobilizare si concentrare a atentiei, predispune la comunicativitate; da senzatia de caldura si de intimitate.

NEGRU – este o culoare asociata cu bogatia, puterea si autoritatea.Absorbind in sine toate celelalte culori – este o “nonculoare” foarte puternica si foarte folosita in alungarea gandurilor si spiritelor rele, aducand crestere si prosperitate.

GRI - culoare simbolizand liniste si pace. Este foarte recomandata pentru a alunga bolile si gandurile nedorite.

VERDE – culoarea naturii si simbol al sperantei. Relaxeaza, calmeaza emotiile puternice, si stimuleaza cresterea si depasirea obstacolelor din viata. Se spune ca persoana care-l poarta e inclinata sa ia initiative cu efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta. El faciliteaza deconectarea nervoasa.

MOV - culoarea prieteniei. Este o culoare inaltatoare care stimuleaza deschiderea mintii si interactiunea cu ceilalti.Purpuriul si violetul sunt culori regale – asociate, in general, cu luxul, creativitatea, spiritualitatea si tot ceea ce este sofisticat. Amanadoua sunt considerate de a avea un efect benefic asupra starii mentale si sunt cunoscute drept culori care sporesc increderea in sine si forta spirituala. Aceste culori sunt intotdeauna pozitive!

AURIUL - este culoarea perfectiunii spirituale, culoarea sfinteniei. Pentru a inţelege mai bine semnificatia acestei culori este de ajuns sa ne gandim la icoane.

ORANGE – culoarea fericirii – aceasta culoare are un efect stimulator emotiv, da senzatie de apropiere. Este o culoare sociabila, mai activa decat galbenul, care lasa impresia de optimism, veselie, insă pe suprafete intinse poate fi iritant.

 


 • Brăţară

  Brăţară împletită cu bucurie din şnur de mătase 1mm si mărgeluţe din sticle mov mate.

  Mărime ajustabilă de la 16cm la 25 cm

  Pentru alegerea altor culori de mărgele , dimensiune sau metoda de închidere vă rog să ne contactaţi la telefon.

  12,00 RON
 • Braţară cu Perle şi Magneţi

  Brăţară cu un model deosebit creat cu 3 floricele din magneti.

  Închizătoare cu magnet .

  Pentru alegerea altor culori de mărgele , dimensiune sau metoda de închidere vă rog să ne contactaţi la telefon.

  30,00 RON
 • Brățară Onix Flower

   


  Brăţară şamballa cu şnur din mătase, pietre semipreţioase Onix şi mărgele acrylice Albe.

  Dimesiune reglabilă: 18 cm şi 27 cm


   

   

   

   

  18,00 RON
 • Brăţară Red Flower

  Brăţară triplă , model deosebit cu 3 floricele formate din mărgele de 8 mm.

  Închizătoare cu magnet 

  Pentru alegerea altor culori de mărgele , dimensiune sau metoda de închidere vă rog să ne contactaţi la telefon.

  22,00 RON
 • Brățară Samballa Tripla

  Brăţară triplă , model deosebit cu o floare 

  Mărime ajustabilă de la 18cm la 27 cm

  Pentru alegerea altor culori de mărgele , dimensiune sau metoda de închidere vă rog să ne contactaţi la telefon.

  22,00 RON
 • Brățară Triplă


   

  Brăţara este realizată din margele acrylice şi mărgele de chihlimbar albastre(imitaţie) împletite pe şnur albastru.

  Închizătoare pe bază de magnet

   La comanda telefonică se pot alege alte pietre şi culori, deasemeni poţi alege dimensiunea brăţării.


   

   

  30,00 RON