Sări la conținut

Despre noi

Arta înseamnă viaţă!

 


 

          DIVART este creat din pasiune pentru artă, viaţă şi lucrul bine făcut.  Unicitatea pe care o oferă din suflet, cu pasiune Privește în detaliu. Observă ideile creative prezente în catalogul nostru și ai posibilitatea alegerii obiectul dorit cu pietrelor preferate, dimensiunea si culoarea ta favorită.

          Divart Handmade reprezintă mai mult decât un magazin virtual, reprezintă rezultatele obținute după sute de ore de exercițiu și erori, o parte din ele aducând momente de bucurie și rezultate pe măsură. Suntem surprinsi și entuziasmați deasemeni de combinațile alese din multitudinea de materiale, culori și forme.  Cumpărând produse lucrate manual, cumperi de fapt mai mult decat un produs, cumperi și o parte din sufletul, transformânduse intr-un obiect valoros încărcat cu viață.

         Deschide-ţi inima şi primeşte această lume minunată, colorată şi veselă, deasemeni fără limite! O lume în care poţi să visezi, să speri şi să creezi la nesfârşit.

    Susține Divinul artist ! 

    Îți dorim să FII UNIC/Ă, să te exprimi aşa cum îţi place ! 

 

cu creație,

Laura Negreanu @ echipa 

 


 

Secretul Laurei : Când lucrez, sunt ca un flaut prin care trec şoaptele orelor, transformându-se în muzică. Ştii ce înseamnă să lucrezi prin iubire? Înseamnă să ţeşi bijuterii cu firele extrase din propia inimă, conştientă că vei aduce bucurie persoanei care o va purta.