Sări la conținut

Termeni si Condiții

 

1.IntroducereBine aţi venit pe Divart.ro!

Divart.ro este un marketplace online care oferă posibilitatea utilizatorilor săi să cumpere produse handmade.

Folosind site-ul Divart.ro esti de acord sa respecţi Termenii si Condiţiile de Utilizare din această secţiune.
Este posibil sa aducem modificari din cand în când atât acestor termeni şi condiţii, cât şi altor politici Divart.ro. Te rugăm să revezi informaţiile din această secţiune a site-ului în mod regulat.

Înainte de a face o comanda, daca ai vreo nelămurire, te rugăm să trimiţi un e-mail la adresa negreanulaura@gmail.com.


2.Promoţii


 

Site-ul Divart.ro stabileşte promoţiile pe care le oferă clienţilor şi regulamentele acestora. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de catre companie in perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.


Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fara nici o notificare prealabilă.


3. Scopul acestor Termeni si Conditii de UtilizareTermenii şi condiţiile ce apar în această sectiune a site-ului se aplica tuturor utilizatorilor si intră în vigoare în momentul în care aceştia accesează site-ul.

Divart.ro poate contine link-uri spre alte site-uri. Nu avem control şi nu ne asumam responsabilitatea pentru conţinutul sau politica altor site-uri. Întreaga responsabilitate aparţine in această situaţie utilizatorului. Recomandăm citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitezi.

4. Comunitatea Divart.roDivart.ro este spatiul virtual de handmade unde poţi cumpăra produse lucrate manual de artista independentă Lupoae-Negreanu Laura. Este de asemenea spaţiul unde oamenii interactionează schimbând idei şi opinii cu privire la creaţiile handmade.

5. Eligibilitatea membrilor si Inregistrareaa. Este necesar înregistrarea pe site in vederea cumpararii de produse, postarea de mesaje pe forum sau comentarii la produse.

Înregistrarea este gratuită. Ne rezervam dreptul de a refuza serviciile şi/sau înregistrarea în baza unor motive ce ţin de voinţa noastră, în orice moment. Serviciile Divart.ro nu sunt disponibile membrilor suspendaţi temporar sau definitiv. Utilizând acest site şi înregistrandu-te eşti de acord să respecţi Termenii şi Condiţiile de Utilizare enumerate în această secţiune.

b. Persoanele care utilizează Divart.ro trebuie sa aibă peste 18 ani. Cei care nu indeplinesc această condiţie pot beneficia de serviciile oferite de noi numai sub supravegherea unei persoane care are peste 18 ani. În aceasta situatie persoana respectivă este răspunzătoare pentru toate acţiunile minorului.

c. Îţi asumi răspunderea asupra veridicitaţii datelor completate în vederea înregistrării sau comandarii produselor oferite şi ai resonsabilitatea de a le actualiza ori de cate ori va fi nevoie să faci acest lucru.

d. Vei depune toate eforturile pentru a păstra parola confidentială şi nu o vei incredinta niciunei alte persoane. De asemenea, nu vei incredinţa User-ul tău altei persoane.

e. Contul tău nu poate fi vândut sau transferat. 

f. Ne rezervam dreptul de a şterge conturile care nu au datele completate corespunzator.

6. Taxe si servicii


 

Toate informatiile cu privire la aceste aspecte le gasesti pe pagina Divart.ro. Ne rezervăm dreptul de a modifica politica referitoare la taxe şi servicii, anunţând utilizatorii cu cel puţin 14 zile înainte. 

Divart.ro va anunţa vânzătorul cu 10 zile înainte de data la care va trebui facută plata.


7. Actiuni interzise


 

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de activitatea de pe site. Activitaţile interzise pe Divart.ro sunt:

a. Furnizarea de informaţii false sau inexacte.
b. Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a drepturilor personale.
c. Postarea de link-uri către site-ul propriu sau către alte site-uri.
d. Utilizarea unui limbaj calomnios, defaimator, obscen.
e. Încălcarea Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare.
f.   Alte activităţi care ar putea aduce prejudicii Divart.ro.

Ne rezervam dreptul de a inchide în orice moment conturile persoanelor care ar putea prejudicia în vreun fel Divart.ro sau persoanelor care nu respectă precizările de mai sus.

8. Conţinutul site-uluiPrin utilizarea site-ului acorzi permisiunea Divart.ro de a folosi informatiile pe care tu le furnizezi. Astfel, Divart.ro nu încalcă niciun drept. 

Garantezi dreptul Divart.ro irevocabil, gratuit, neexclusiv, în intreaga lume de a exercita drepturi de autor, publicitate şi drepturi asupra bazei de date. De asemenea, Divart.ro are permisiunea ta de a stoca şi revizui informaţiile furnizate de tine.


În situatia în care foloseşti o imagine găzduită pe serverele Divart.ro pe un alt site, acea imagine trebuie să contină în mod obligatoriu un link catre Divart.ro.

Conţinutul creat de Divart.ro (imagini, texte, elemente de grafică web etc.) este proprietatea Divart.ro si este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Utilizarea conţinutului site-ului necesită aprobarea scrisă prealabil pe Divart.ro.


Folosirea fara acordul scris al Divart.ro a unor elemente de continut create de Divart.ro, se pedepseste în conformitate cu legile în vigoare. Este interzisă de asemenea copierea continutului Divart.ro prin orice metoda.

9. Informatii furnizate de utilizatoriUtilizatorii site-ului pot posta comentarii, pot trimite e-mail-uri, transmite informatii. Continutul acestor informatii nu trebuie:

a. să fie ilegal, ameninţător, defăimător, obscen 
b. să încalce drepturile de proprietate intelectuală
c. să tulbure în nici un fel viaţă privată a altor persoane
d. să conţină virusi
e. să constituie o formă de spam.

Divart.ro îşi rezervă dreptul de a şterge de pe site astfel de informaţii, dar nu va avea resonsabilitatea şi nu va despăgubi daunele produse de astfel de informaţii.

Divart.ro nu îşi asuma nicio responsabilitate pentru conţinutul mesajelor afişate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului.

10. LitigiiOrice litigiu apărut intre utilizatori şi Divart.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată romane.